Thursday, May 5

.. berhabuk sudah ..

halluuuuuuuu

rase macam dah lame x menulis kt blog ni.. haih.. kekangan masa sekarang ni.. AQ asek meragam je siang2.. sentiase nk nyusu, sampai cik dyLa xbole nak buat pape.. lepas mandi petang baru la dia nk tido.. xlarat rasa kadang2.. nasib baek ade wan AQ (mak cik dyLa) tolong dodoi AQ kalo dia meragam.. kalo xda wan, xtawu nak buat camne.. anak pertama ni bese la kan, xda pengalaman..

ni AQ tgh lena diulit mimpi selepas puas berjaga siang tadi... petang tadi, lepas ayah AQ balik keje, AQ telah dibotakkan.. hehehe.. makin comel plak tengok... nanti cik dyLa upload gambar ok.. sekarang ni xsempat nak transfer gambar kt lappy.. hehe... plak tu line intenet malam ni macam hareeeemmm.. lembab gle.. hadoyai..

k la, AQ dah bangun nak nyusu lagi.. dudaaaa

1 comment:

  1. terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

    Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

    Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

    ReplyDelete