Friday, May 6

.. BEN ASHAARI kasi gegar 1000 blog May 2011 ..

yang ditunggu sudah tiba... seb bek cik dyLa tergerak nak hapdet blog malam ni... hehehe.. ape lagi, jom join reramai... seriban blog sahaja...


sebelom tu, jangan lupe vote BA kt SINI ... BA juge akan mengadakan gathering utk blogger2 pada 14Mei2011.. haa.. yang ni kompom la cik dyLa xpat nk join.. dalam pantang la katekan... hee..

untuk keterangan lanjut, layari lah blog BA atau tekan SINI dan SITU ... selamat men'join'...

8 comments:

  1. jom menggegarkan lagi segmen abg ben..dtg sini nak melwat blog kamu yang cantik dan baby yg comel hehe..sudi2 jenguk & follow la balik di WARKAH AKASYAH BLOGSPOT

    ReplyDelete
  2. salam,,,,


    singgah pagi kat sini......

    ReplyDelete
  3. MENYAMBONG GEGARAN semalam yang tergendala... Segment gegaran yang lepas x sempat nak gegar sume pon... Arap segment gegar kali ni berjaya la aku gegar sume...Heheh

    Kalo free meh la jengok.. :)

    *Peace Yo! :)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum..
    Nadh datang dengan fullset pakaian keselamatan ni,
    berat pala dengan helmet aih. kaki pn sama ng safety shoes..
    tak bleh lama2 sebab ni nak kena lari dah p tempat selamat since gegaran kan sini hebat sangat.

    Salam ziarah dari Nadh. Jaga diri ya.. :D

    Rajin2 jemputlah melihat Layang-Layang Nadh

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan....gegar may 2011....http://qaseh-ziera.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. singgah dari belog abg ben...
    gegar sini!

    http://geekzster.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. jerung datang singgah & jadi follower ke 30 =)

    ReplyDelete